Cautare

2885 de rezultate pentru "ajf dolj elita seria a 5 a" (4.74 secunde)
Desi tara noastra a fost considerata pregatita pentru aderare la Uniunea Europeana (UE) pe 1 ianuarie 2007, atat craiovenii, cat si oficialitatile si reprezentantii principalelor institutii sustin ca Romania mai are multe probleme de rezolvat.
Neoficial insa, migratia romaneasca in UE a ingrijorat unele state membre. ... Potrivit Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Dolj, in judet s-au angajat legal in acest an numai 22 de straini, majoritatea din tari arabe.
Desi pot primi bani frumosi pentru angajarea persoanelor marginalizate social, doar sase angajatori din Dolj au contracte cu AJOFM in acest sens, prin incadrarea in munca a 19 persoane.
Acesta a scos la iveala faptul ca o treime dintre cei mai bogati 300 de romani au afaceri in domeniul imobiliar, domeniu ce a adus cele mai mari profituri. Aceasta oportunitate de multiplicare a banilor a fost adoptata si de olteni.
Tribunalul Dolj a dispus ieri, la solicitarea procurorilor DIICOT, o noua arestare intr-o alta cauza privind rambursari ilegale de TVA obtinute de la Finantele doljene. Sirul dosarelor penale privind restituirile ilegale de TVA acordate de Directia Generala a Finantelor Publice Dolj continua.
Cat de minim trebuie sa fie de fapt salariul minim practicat de angajatori ne spun reprezentantii Inspectoratului Teritorial de Munca Dolj.
Controlorii financiari ai Camerei de Conturi Dolj acuza functionarii Directiei Agricole ca au virat banii in baza unor documentatii incomplete.
Activitatea de extindere a numarului de agentii si puncte de lucru ale bancilor da roade.
Conform datelor centralizate de Agentia pentru Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) Dolj, pana in acest moment, in Registrul Fermelor au fost inscrise 352.000 de hectare de teren.
Acest lucru a atras dupa sine, in ultima perioada, o scadere a interesului expertilor contabili pentru realizarea de expertize contabile judiciare. "In anul 2001, dintr-un total de 140 de experti contabili inregistrati in evidentele filialei, 94% si-au manifestat disponibilitatea de a fi numiti in asemenea lucrari.
76/2002, cu modificarile ulterioare, absolventii primesc o indemnizatie de somaj in valoare de 50% din salariul minim garantat in plata, adica aproximativ 190 de lei/luna", a declarat Laura Nicolaescu, purtatoarea de cuvant a Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj.
În ultimii doi ani, DGFP Dolj a eliberat 122 de autorizatii de utilizator final de uleiuri minerale neaccizabile. Unele firme folosesc autorizatiile pe post de paravan pentru a introduce uleiurile pe piata neagra a carburantilor, fara sa plateasca accizele.
Drept urmare, rata somajului din Dolj este în scadere.
Drept urmare, rata somajului din Dolj este în scadere.
Luna trecuta, rata somajului în judet a atins cel mai mic prag din ultimul an si jumatate.
Statisticile arata ca peste 80% din populatia judetului Dolj beneficiaza într-o forma sau alta de pensii si diverse ajutoare financiare din partea statului. Potrivit informatiilor furnizate de Directia Regionala de Statistica Dolj, în iulie 2007, judetul avea o populatie de circa 712.000 de persoane.
Din cauza procedurilor întortocheate, Fiscul a recuperat anul trecut doar 1,7% din cele peste 3.237 de miliarde de lei vechi datorate bugetului de stat de firmele aflate în faliment.
Cu o copie dupa un certificat de înregistrare a unei societati, oricine poate confectiona o stampila care, odata pusa pe diverse acte, poate produce efecte juridice devastatoare.
Dar pâna se publica în Monitorul Oficial, firmele fie „cumpara“ semnatura de la consultanti, fie amâna depunerea documentelor la fisc.Agentii economici care îsi depun pâna pe 15 februarie declaratia anuala de profit (pe anul 2007) la Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Dolj sunt obligati sa aiba o contrasemnatura pe documentul respectiv de la un consultant fiscal.
 Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Dolj sperie agentii economici cu o masura de executare silita care da roade: ... Daca un partener de afaceri afla despre firma „X“ ca i-au fost blocate conturile pentru neplata la timp a datoriilor, atunci respectiva societate trece pe lista neagra.
google-analytics.com